Rólunk

Megunta, elromlott vagy lecserélné elektronikai berendezéseit, de nem tudja, mit kezdjen a régivel? A HWD Recycling Kft. az Ön problémájára nyújt megoldást!

Cégünk immáron több, mint tíz éve foglalkozik hulladékok elszállításával és azok kezelésével, legyen szó magánszemélyekről vagy vállalatokról.

Szakértelmünkkel nem csak a problémát kezeljük, de teljes körű szolgáltatást igyekszünk nyújtani minden partnerünk számára. A hulladékkezelés mellett tanácsadással és folyamatosan bővülő kiszolgálással várjuk régi és új ügyfeleinket egyaránt.

Fő profilunkba tartozik:

  • Hulladékok elszállítása
  • Elektronikai hulladékok megsemmisítése
  • Vas-, színesfém hulladékok felvásárlása, kereskedelme
  • Épületek, ipari hulladékok, raktárak bontása és komplex kezelése
  • Egyéb hulladékok hasznosítása és felszámolása
  • Környezetvédelmi szaktanácsadás

Jelenleg a hulladékok hatalmas mennyisége és azok nem megfelelő kezelése globális problémát jelent. A szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosításra alkalmatlan szemét megszüntetése közös érdek.

Telephelyünkön gondoskodunk raktárainkban a hulladékok külső hatásoktól mentes tárolásáról, valamint azok későbbi feldolgozásáról. Akár teherautóval érkező ügyfeleinket is tudjuk fogadni.

Rendelkezünk a megfelelő engedélyekkel, amelyek ahhoz szükséges, hogy a szükséges eljárásokat elvégezzük, valamint azokat dokumentumokkal is igazoljuk partnereink számára.

Amennyiben Ön is ránk bízza hulladékainak gondozását, úgy cégünk és munkatársaink szakértelme és többéves tapasztalata a garancia a magas minőségű szolgáltatásra.

Tegyünk együtt a tiszta és hulladékmentes jövőért! Forduljon hozzánk bizalommal a hulladékai kezelésével!